Pogba luistert rentree op met goal en lijkt klaar voor Real Madrid

Massimiliano Allegri gaf bijna alle bepalende spelers van Juventus rust, maar Pogba was er na 52 dagen afwezigheid dus wel weer bij. De middenvelder liet zich direct gelden, want na drie minuten mikte hij een vrije trap net naast. Hij vuurde in de eerste helft nog een paar afstandsschoten op het doel van keeper Zeljko Brkic af en had na 45 minuten veel geluk. Pogba's knal werd namelijk van richting veranderd door Luca Ceppitelli en daardoor was Brkic kansloos: 1-0. De voorsprong was verdiend, want Juventus kreeg de meeste kansen. Simone Padoin en Daniele Coman werden bijvoorbeeld gevaarlijk. Aan de andere kant moest Marco Storari op een schot van Diego Farias handelend optreden.

Cagliari deed na rust weinig om de achterstand goed te maken en kwam lange tijd niet verder dan één kans voor Luca Rossettini: de verdediger kopte na een vrije trap van João Pedro over. Juventus voelde dat de drie punten binnen waren en liet in aanvallend opzicht eigenlijk ook niet veel meer zien. Onder anderen Romulo deed nog wel een poging, maar hij mikte naast. Vier minuten voor tijd ging het dan toch mis: Rossettini scoorde met een kopbal. Pogba werd overigens na ruim een uur spelen naar de kant gehaald en ook Roberto Pereyra en Claudio Marchisio kregen eerder rust.