Salaris van vijftien miljoen euro per jaar ligt klaar: 'Ik wacht het af'
Donderdag, 18 juni 2015 om 18:18

Mirko Vucinic maakte vorig jaar de overstap van Juventus naar Al-Jazira en maakte in zijn eerste seizoen in de Verenigde Arabische Emiraten direct 25 doelpunten in 23 competitiewedstrijden. Het is de bedoeling dat de Montenegrijn in het nieuwe voetbaljaar een dodelijk duo gaat vormen met een aanvaller die nu nog actief is in de Serie A: Gervinho. Al-Jazira is druk bezig met zijn komst.

De 28-jarige Ivoriaan heeft er twee jaar bij Roma op zitten en kan bij Al-Jazira naar verluidt liefst vijftien miljoen euro per jaar gaan verdienen. Abel Braga, de coach van de steenrijke club uit Dubai, rekent al op de komst van Gervinho: "Als alles volgens plan verloopt, dan komt hij naar ons toe", zegt de oefenmeester. "Hij is een geweldige speler en zou echt een aanwinst voor ons zijn."

"Ik wacht het af", vervolgt Braga. "Met Gervinho en Vucinic samen in onze aanval kunnen we voor het allerhoogste gaan. Ik was tot woensdag in Portugal en ben nu weer terug in Abu Dhabi, maar ik zal pas juichen als ik Gervinho hier ook zie." Gervinho heeft bij Roma nog een contract voor drie jaar, dat dus afgekocht zal moeten worden.

 
Serie A
 
AS Roma
 
Al Jazeera Abu Dhabi
 
Gervinho
 
Mirko Vucinic

Poll
Denk je dat Gervinho nu al afscheid wil nemen van het Europese topvoetbal?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties