Update: Verbazing bij 'getransfereerde' Holebas: 'Heb helemaal niets getekend'
Vrijdag, 3 juli 2015 om 14:52 • Thijs PostLaatste update: 14:51

José Holebas stapt over van AS Roma naar Watford. Met die transfer is 2,5 miljoen euro gemoeid, zo laat de Italiaanse grootmacht weten in een officieel statement. Holebas speelde pas een seizoen in Rome: in competitieverband kwam hij tot 24 wedstrijden, waarvan 23 als basisspeler. In de Europa League speelde hij nog beide wedstrijden tegen Feyenoord.

Holebas werd door AS Roma voor circa anderhalf miljoen euro overgenomen van Olympiacos; de Italiaanse club maakt dus een miljoen euro winst op de verdediger. Het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen de 31-jarige Holebas heeft getekend in Engeland, maar dat zal spoedig duidelijk worden.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De 27-voudig international van Griekenland is geen geboren Griek; hij kwam ter wereld in Duitsland. Voordat hij naam vestigde bij de Griekse grootmacht Olympiacos, was hij actief bij 1860 München.

Update 3 juli 14.52 uur - Verbazing bij 'getransfereerde'Holebas: 'Heb helemaal niets getekend'
AS Roma communiceerde via de officiële kanalen dat José Holebas voor 2,5 miljoen euro is verkocht aan Watford, maar het is nog maar de vraag of de international van Griekenland daadwerkelijk naar de Premier League gaat. "AS Roma heeft de transfer geregeld zonder dat ik het wist. Ik heb niets getekend, ik wil eerst een contract zien. Ik heb geen idee waarom de clubs mijn transfer hebben aangekondigd, moeten ze eerst niet met mij praten? Ik heb nooit gezegd dat ik wil vertrekken bij AS Roma. Ik was op vakantie in Dubai en nu zit ik in Duitsland. Hoe had ik dan een contract kunnen tekenen?", laat Holebas optekenen in de Griekse media.

 
Premier League
 
Serie A
 
Watford
 
AS Roma
 
Jose Holebas

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties