Juventus rondt deal met Chelsea af en heeft dertiende nieuweling binnen
Dinsdag, 25 augustus 2015 om 16:12 • Matthijs van Laar

Juan Cuadrado maakt als verwacht het seizoen af bij Juventus. De veelzijdige rechtspoot wordt door de Italiaanse landskampioen tot medio 2016 gehuurd van Chelsea, waar hij pas in januari binnenkwam. In Londen kwam de Colombiaan echter niet in het stuk voor, waardoor hij heeft besloten terug te keren naar de Serie A. Eerder speelde hij daar voor Lecce, Udinese en Fiorentina.

Juventus betaalt naar verluidt anderhalf miljoen euro voor de huurovereenkomst, waarin volgens de berichtgeving een optie tot koop van 25 miljoen euro is opgenomen. De club doet daar zelf geen mededelingen over. Cuadrado is alweer de dertiende nieuweling van la Vecchia Signora deze zomer. Onder meer Sami Khedira, Mario Mandzukic en onlangs nog Alex Sandro gingen hem voor.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Meer: Beelden knallende kleedkamerruzie Cristiano Ronaldo en Cuadrado vrijgegeven

De international speelde het afgelopen halfjaar voor Chelsea twaalf competitiewedstrijden, waarvan vier als basisspeler. Scoren deed Cuadrado nog niet en er werd al een tijdje gespeculeerd over een vroegtijdig einde van de samenwerking. Zijn contract in Londen loopt nog vier jaar door, maar de kans is dus groot dat Cuadrado niet meer terugkeert in de Engelse hoofdstad.

De deal is rond: Juan Cuadrado keert terug in de Serie A! #juventus #chelsea #huurdeal #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


 
Premier League
 
Serie A
 
Juventus
 
Chelsea
 
Fiorentina

Poll
Gaat Juan Cuadrado een basisplaats krijgen bij Juventus, denk je?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties