'Ik speelde Champions League-voetbal bij een grote club en speel nu hier'
Vrijdag, 11 september 2015 om 21:45 • Gijs Freriks

AS Roma maakte begin juli bekend José Holebas voor tweeënhalf miljoen euro te hebben verkocht aan Watford, maar de verdediger wist daar niets van: "Ik wil eerst een contract zien. Ik heb geen idee waarom de clubs mijn transfer hebben aangekondigd, moeten ze niet eerst met mij praten? Ik heb nooit gezegd dat ik wil vertrekken." De 31-jarige verdediger tekende echter toch nog een driejarig contract bij the Hornets.

In een interview met de Watford Observer herhaalt de 29-voudig A-international van Griekenland dat hij aanvankelijk niet naar de promovendus in de Premier League wilde verkassen: "De club maakte dat ik moest vertrekken en het was dan ook hun besluit om mij te verkopen. Ik heb uiteindelijk 'oké' gezegd. Ik wilde niet op de bank zitten en greep daarom de kans aan om naar Watford te gaan."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Ik ben nu hier en moet zeggen dat ik gelukkig ben. In het begin was het misschien wat onwennig, want ik wist mij geen houding te geven en het was allemaal nieuw voor mij. Ik speelde Champions League-voetbal voor een grote club als Roma en speel nu bij Watford en had daar geen rekening mee gehouden. Het was moeilijk, maar ik ben nu gelukkig", aldus Holebas.

 
Premier League
 
Watford
 
AS Roma
 
Jose Holebas

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties