Watford verlost Spaans international van mislukt avontuur in Italië
Zaterdag, 30 januari 2016 om 20:16 • Daniel Cabot KerkdijkLaatste update: 20:16

Mario Suárez gaat in de Premier League aan de slag. Watford maakt zaterdagavond via de officiële kanalen bekend dat de middenvelder per direct van Fiorentina is overgenomen. De 28-jarige Suárez heeft zich tot de zomer van 2020 aan the Hornets verbonden. Met de transfer is een bedrag van naar verluidt zes miljoen euro gemoeid.

Suárez maakte afgelopen zomer de overstap van Atlético Madrid naar Fiorentina, maar dat was geen onverdeeld succes. De drievoudig Spaans international kwam in zijn eerste half jaar in Florence niet verder dan veertien officiële duels, waarbij hij slechts vier keer de negentig minuten mocht volmaken. Zowel club als speler stonden open voor een winterse transfer.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Quique Sánchez Flores, manager van Watford, kent Suárez nog van hun gezamenlijke periode bij Atlético. De door los Colchoneros opgeleide middenvelder speelde in het verleden ook voor Real Valladolid, Celta de Vigo en Real Mallorca.

DONE DEAL! Watford maakt de komst van middenvelder Mario Suárez van Fiorentina officieel. Contract tot medio 2020. #thehornets #bpl

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


 
Premier League
 
Watford
 
Fiorentina
 
Mario Suárez
 
Enrique "Quique" Sánchez Flores

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties