Update: Portugees bevestigt transfer naar Atlético: 'Dit is een droom'
Dinsdag, 12 april 2016 om 13:00 • Gijs FreriksLaatste update: 12:06

Atlético Madrid heeft daags voor de Champions League-return tegen PSV belangrijke zaken gedaan op de transfermarkt. Los Colchoneros hebben volgens verschillende Spaanse media met Paços de Ferreira een akkoord bereikt over een transfer van Diogo José Teixeira da Silva, kortweg Diogo Jota.

Jota is een negentienjarige linksbuiten die bij Paços nog een contract had tot de zomer van 2020. Hij kwam er tot dusver tot 15 doelpunten en 14 assists in 39 wedstrijden en lijkt in de zomer dus de overstap te maken naar het Vicente Calderón. De international van Portugal Onder-20 gaat een contract voor vijf seizoenen tekenen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Jota werd eerder nog in verband gebracht met onder meer Benfica en Barcelona.

Update 12 april 13.00 uur - Portugees bevestigt transfer naar Atlético: 'Dit is een droom'
Atlético Madrid gaat zich inderdaad versterken met Diogo Jota. De aanvaller van Paços de Ferreira heeft de transfer voor de camera van Sport TV zelf aangekondigd: "Ik heb vanwege het project voor Atlético gekozen. Dit lijkt mij de meest geschikte club voor mij. Ik merkte dat de mensen bij Atlético mij erg graag wilden hebben. Ik ben er helemaal klaar voor, anders had ik de aanbieding natuurlijk niet geaccepteerd. Ik heb hier altijd van gedroomd", aldus de negentienjarige Portugese linksbuiten, wiens transferrechten voor veertig procent in handen zijn van het Gestifute van zaakwaarnemer Jorge Mendes.

 
LaLiga
 
Atlético Madrid
 
Benfica
 
PSV
 
Diogo José Teixeira da Silva

Poll
Een goede aanwinst voor Atletico Madrid?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties