'Newcastle United heeft na 21 jaar slecht nieuws voor clubicoon'
Woensdag, 13 april 2016 om 13:21 • Bart Kruyt

Steven Taylor kwam in 1995 in de jeugdopleiding van Newcastle United terecht, wist door te stoten tot het eerste elftal en bleef the Magpies tot dusver altijd trouw. Na dit seizoen lijkt er echter een einde te komen aan een samenwerking die liefst 21 jaar heeft geduurd.

De dertigjarige Taylor beschikt over een aflopend contract en heeft nog geen aanbieding gekregen voor een nieuwe verbintenis. Het schijnt dat de technische leiding wel genoeg heeft gezien van de clubicoon, die na jaren trouwe dienst dus mag vertrekken. Hij speelde tot dusver 218 competitiewedstrijden in het eerste elftal van Newcastle.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

De vraag is of daar nog wedstrijden bij gaan komen: Taylor had afgelopen weekend een basisplaats tegen Southampton, maar werd halverwege naar de kant gehaald door een zeer ontevreden Rafael Benítez. Volgens The Times is de coach niet meer van plan om in het restant van dit seizoen nog een beroep te doen op Taylor. Newcastle speelt dit seizoen nog zes wedstrijden en staat zes punten achter op Norwich City, dat net boven de degradatiestreep staat.

 
Premier League
 
Newcastle United
 
Steven Taylor

Poll
Steven Taylor is niet goed genoeg voor Newcastle United
Eens
Oneens
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties