Penaltyschlemiel Atlético wordt held fans en ziet shirtverkoop verachtvoudigen
Vrijdag, 3 juni 2016 om 13:50 • Robin BruggemanLaatste update: 21:52

Juanfran eiste zaterdagavond een negatieve hoofdrol op door in de strafschoppenreeks van de Champions League-finale namens Atlético Madrid een beslissende penalty op de paal te plaatsen. De rechtsback zag Cristiano Ronaldo daarna de winnende elfmetertrap binnenknallen, waarna Real Madrid met de beker aan de haal ging.

De verdediger bood na de wedstrijd ontdaan zijn excuses aan de meegereisde fans aan en werd begroet met een staande ovatie, voordat teamgenoten zich over Juanfran ontfermden om hem te troosten. Deze momenten hebben de populariteit van de Spanjaard bepaald niet geschaad, want zijn shirt is de afgelopen week acht keer zo vaak over de toonbank van de fanshop van los Colchoneros gegaan als normaal.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Juanfran, die zich op dit moment met het Spaanse elftal voorbereidt op het EK in Frankrijk, zag zijn shirt met nummer 20 achterop de afgelopen dagen zelfs even vaak verkocht worden als de tricots van sterren als Fernando Torres, Antoine Griezmann en Koke, die normaal gesproken bovenaan de lijst van meest verkochte tenues staan.

 
LaLiga
 
Atlético Madrid
 
Real Madrid
 
Juan Francisco Torres Belén
 
Antoine Griezmann

Poll
Een prachtig gebaar van de fans van Atlético Madrid
Eens
Oneens
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties