Wenger vergist zich van persoon: 'Hij vroeg of ik een akkoord met PSG had'
Zondag, 26 juni 2016 om 07:30 • Daniel Cabot KerkdijkLaatste update: 07:44

Arsène Wenger staat erom bekend dat hij een talentenspeurder is, maar het herkennen van zijn collega-trainers is een ander verhaal. In aanloop naar het EK-duel tussen Kroatië en Portugal dacht de manager van Arsenal namelijk dat hij met Unai Emery in gesprek was, de Spanjaard die op het punt staat om bij Paris Saint-Germain aan de slag te gaan.

Wenger maakte echter een praatje met Tomaslav Madzar, bondsarts van Kroatië. Madzar en Emery lijken zeer veel op elkaar en dat zorgde voor verwarring. "Ik was met David Trezeguet in gesprek. Vervolgens kwam Wenger en die gaf me een hand. Hij feliciteerde me met het winnen van de Europa League met Sevilla", zo citeert Sportske Novosti.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Vervolgens vroeg hij me of ik al een akkoord met PSG had." Madzar legde Wenger netjes uit dat hij de verkeerde persoon voor zich had. Ook de stewards in het stadion dachten dat ze met Emery te maken hadden. "Ik stond bij Ivan Rakitic en diverse stewards vroegen of ze met mij op de foto mochten. Ze dachten dat ik Emery was."

Kroatisch bondsarts Tomaslav Madzar lijkt veel op Unai Emery, maar Arsène Wenger had het niet door en vroeg naar PSG. Lees verder op www.voetbalzone.nl ????

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


 
EK 2020
 
Arsène Wenger
 
Ivan Rakitic
 
David Trezeguet
 
Unai Emery

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties