Verschil van vier miljoen euro weerhoudt Milan nog van Turks kampioen
Vrijdag, 8 juli 2016 om 09:11 • Erik van DamLaatste update: 09:25

AC Milan hoopt José Ernesto Sosa op korte termijn te kunnen onthullen als aanwinst voor het seizoen 2016/17. De 31-jarige middenvelder moet overkomen van Besiktas, waar hij zich de voorbije twee seizoenen uitstekend manifesteerde. Sosa en Milan zouden zelf al akkoord zijn, maar een akkoord tussen de clubs is er nog niet.

Vincenzo Montella wil Sosa graag hebben voor meer ervaring op het middenrif en weet dat de Argentijn al een seizoen in Italië speelde, bij Napoli. Na die tijd zwierf de middenvelder langs Metalist Kharkiv en Atlético Madrid, om vervolgens bij Besiktas uit te komen. Na de verovering van de titel in Turkije lonkt er nu dus een terugkeer naar de Serie A.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

La Gazzetta dello Sport weet dat Sosa en Milan er samen al uit zijn met betrekking tot een meerjarig contract. Probleem is wel dat Besiktas een afkoopsom van acht miljoen euro verlangt voor de routinier en dat Milan vooralsnog niet meer wil bieden dan vier miljoen. In de ogen van de Italianen moet Besiktas sowieso water bij de wijn doen, anders gaat de deal niet door.

 
Serie A
 
AC Milan
 
Besiktas
 
José Ernesto Sosa

Poll
Heeft AC Milan José Sosa echt nodig?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties