Besiktas raakt steunpilaar kwijt: 'Ik wil mijn dochters beschermen'
Maandag, 11 juli 2016 om 22:35 • Gijs Freriks

José Sosa heeft zijn laatste wedstrijd voor Besiktas waarschijnlijk gespeeld. De 31-jarige aanvallende middenvelder zou al een persoonlijk akkoord met AC Milan hebben bereikt en hij geeft nu via zijn Facebook-account aan de fans van Besiktas tekst en uitleg over zijn vertrekwens.

"Ik heb een transferverzoek ingediend omdat ik en mijn gezin enkele persoonlijke problemen kennen. Het punt is dat mijn vrouw bang is om nog langer in Istanbul te wonen en ik vrees ook voor mijn dochters. Door de laatste aanslag op het vliegveld is alles voor ons dichter bij gekomen, want mijn zaakwaarnemers waren twee uur daarvoor nog op het vliegveld. Na die aanslag hebben ik en mijn gezin besloten om Istanbul te verlaten", schrijft de Argentijn.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Ik heb twee dochters en ik wil hen beschermen. Mijn familie is mijn prioriteit, voetbal komt op de tweede plaats. We zijn nu op zoek naar de beste oplossing voor alle partijen. Ik heb de directie al gevraagd om mee te werken, omdat ik niet meer wil én kan voetballen wanneer ik ver weg van mijn gezin ben. Ik kan Besiktas alleen maar bedanken voor het feit dat men mij en mijn gezin helpt", besluit de negentienvoudig A-international, wiens contract in Istanbul nog tot de zomer van 2018 doorloopt.

 
Spor Toto Süper Lig
 
Besiktas
 
AC Milan
 
José Ernesto Sosa

Poll
Een goede aanwinst voor AC Milan?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties