Update: Braziliaanse grootmacht slaat paar uur na vertreknieuws Diego toe
Dinsdag, 19 juli 2016 om 21:45 • Bart KruytLaatste update: 21:31

Diego Ribas staat voor een terugkeer naar zijn vaderland Brazilië. De aanvallende middenvelder had nog een contract voor een jaar bij Fenerbahçe, maar de werkgever van Gregory van der Wiel en Robin van Persie maakt dinsdag bekend dat deze verbintenis in onderling overleg is ontbonden.

Diego gaat naar alle waarschijnlijkheid aan de slag bij Flamengo, dat met een lachende emoji op Twitter al verklapte dat er goed nieuws in aantocht is. Na het naar buiten gebrachte statement van Fenerbahçe reageerde Diego met een door een zonnebril kijkende emoji en de media weten nu voldoende. Diego zal waarschijnlijk snel gaan tekenen bij Flamengo.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Diego speelde twee seizoenen bij Fenerbahçe, maar een gelukkig huwelijk werd het niet. De Braziliaan kwam nog wel tot 53 competitiewedstrijden en wist daarin 5 keer te scoren. Diego kwam eerder uit voor onder meer VfL Wolfsburg, Atlético Madrid, Juventus, Werder Bremen en FC Porto.

Update 19 juli 21.45 uur - Braziliaanse grootmacht slaat paar uur na vertreknieuws Diego toe
Flamengo heeft dinsdagavond de terugkeer van Diego Ribas bevestigd. De 31-jarige spelverdeler heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2019 speler van de Braziliaanse topclub maakt. Het is voor het eerst sinds 2004 dat Diego in zijn vaderland gaat voetballen. Destijds verliet hij Santos voor een avontuur bij FC Porto.

 
Spor Toto Süper Lig
 
Fenerbahçe
 
Flamengo
 
Diego

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties