Update: Charlton Athletic deelt kritische fan alsnog seizoenkaart uit
Vrijdag, 12 augustus 2016 om 16:18

Kritiek uiten op je voetbalclub kan je duur komen te staan, zo heeft een supporter van Charlton Athletic aan den lijve ondervonden. Hij deed onlangs een aanvraag om zijn seizoenskaart te verlengen bij de gedegradeerde club. Waar de fan rekende op zijn nieuwe seizoenskaart, daar viel er een heel andere brief op de deurmat.

De club antwoordde dat de aanvraag voor een nieuwe seizoenskaart alleen zou worden gehonoreerd wanneer de supporter zou beloven zich niet meer kritisch uit te laten via de social media. Hiervoor zou hij een verklaring voor moeten ondertekenen, waarna hij zijn seizoenskaart alsnog zou mogen ontvangen.

Charlton degradeerde afgelopen seizoen uit de Championship, iets waar de club veel kritiek over kreeg. Twitter werd overspoeld met negatieve berichten over de club en diens eigenaar Roland Duchâtelet. De club probeert die negatieve publiciteit nu de kop in te drukken, maar dat levert nu dus alleen maar meer negatieve berichtgeving op.

Update 12 augustus 16.18 uur - Charlton Athletic deelt kritische fan alsnog seizoenkaart uit
Charlton Athletic heeft de supporter die middels een officieel schrijven werd verzocht om de kritiek op de club voortaan voor zich te houden, alsnog een seizoenkaart uitgedeeld. De fan heeft vrijdag zijn excuses aangeboden en is dus weer welkom in het stadion, zo heeft hoofd wedstrijdzaken Mick Everett aan de BBC laten weten. De fan heeft echter geen speciaal ‘Agreed Behavioural Contract’ hoeven ondertekenen.


 
League One
 
Charlton Athletic

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties