'Hij had topclub Chelsea nooit moeten verlaten, maar dat hoort erbij'
Zaterdag, 3 september 2016 om 10:00 • Gijs Freriks

José Mourinho moet van Manchester United weer een winnende ploeg maken, nadat Louis van Gaal en David Moyes er niet in slaagden om the Mancunians aan grote prijzen te helpen. Florent Malouda heeft alle vertrouwen in de Portugees.

"Het is raar om hem bij Man United te zien", zegt de 36-jarige linksbuiten van de Delhi Dynamos in de Engelse pers. "Maar ik wens José altijd het beste omdat hij een erg goed persoon is. Ik weet dat hij succesvol wil zijn en hij zit nu weer bij een van de topclubs en daar moet je ook altijd succesvol zijn. Hij had een topclub als Chelsea alleen nooit moeten verlaten, maar ook dat hoort bij het leven van een trainer."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

"Man United is een groot instituut, een club die gemaakt is om te winnen. Ze hadden het na het vertrek van Sir Alex Ferguson moeilijk, maar met Mourinho hebben ze iemand binnengehaald die de capaciteiten heeft om de club terug te brengen waar die hoort. Als je ziet welke spelers er zijn binnengehaald, dat zijn winnaars. Het wordt een gevaarlijke ploeg in de Premier League", besluit de Fransman.

 
Premier League
 
Manchester United
 
Chelsea
 
Florent Malouda
 
José Mourinho

Poll
Gaat José Mourinho het beter doen dan Louis van Gaal?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties