'Roma moet Totti's rugnummer nooit meer vergeven als hij stopt'
Donderdag, 8 september 2016 om 13:38

Als Francesco Totti stopt met voetballen, dan moet AS Roma het rugnummer 10 door niemand meer laten dragen. Dat vindt Antonio Di Natale, de 38-jarige aanvaller die vorig seizoen na twaalf jaar afscheid nam van Udinese.

Di Natale droeg hetzelfde rugnummer jarenlang bij Udinese. "Het is een heel zwaar shirt om te dragen", zegt hij in La Gazzetta dello Sport. Volgens de Italiaan moet Roma Totti na zijn carrière eren door het rugnummer van de clublegende nooit meer door een andere speler te laten dragen. "Het is gedragen door iemand die iets buitengewoons heeft gedaan, door iemand die belangrijke dingen voor de club heeft betekend."

"Totti is een vriend van me, een prachtig persoon en een buitengewone speler. Ik heb zijn shirt en daar ben ik trots op. Het is natuurlijk aan de club wat zij doen met het rugnummer, maar als ik het voor het zeggen had, dan zou ik het niet meer vergeven als hij stopt", aldus Di Natale, die sinds 2004 voor Udinese speelde. Hij zit nog altijd zonder club en mogelijk blijft dat zo. Zijn afscheid als voetballer heeft hij tot op heden nog niet aangekondigd. Totti daarentegen verlengde onlangs zijn contract bij AS Roma met één seizoen.

 
Serie A
 
AS Roma
 
Francesco Totti
 
Antonio Di Natale

Poll
Ben jij het eens met Antonio Di Natale?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties