Atlético-aanvoerder tekent bij en maakt zich op voor nieuw stadion
Vrijdag, 7 oktober 2016 om 13:35 • Thijs PostLaatste update: 13:39

Aanvoerder Gabi van Atlético Madrid blijft een jaar langer actief bij de club. El Capitán was in het bezit van een aflopende verbintenis en hij heeft bijgetekend tot medio 2018. Het wil zeggen dat Gabi nog in het nieuwe stadion van Atlético Madrid, dat volgend seizoen in gebruik genomen gaat worden, komt te spelen.

De 33-jarige Gabi is een product van de jeugdopleiding van Atlético Madrid. Hij brak er ook door in het profvoetbal, maar speelde een jaar op huurbasis bij Getafe en later nog vier seizoenen bij Real Zaragoza. Voorafgaand aan het seizoen 2011/12 keerde hij terug bij 'zijn' Atlético. "Het is geweldig dat ik aanvoerder mag zijn van een ploeg die in een nieuw stadion gaat spelen. We gaan de geschiedenisboeken in", zegt hij.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

In totaal speelde Gabi meer dan 500 wedstrijden in het profvoetbal, waarvan 324 voor Atlético Madrid. Onder trainer Diego Simeone is hij nog altijd een vaste waarde in de basis. "Ik ben erg blij dat ik een jaar door mag gaan bij mijn club. Spelen voor Atlético Madrid is altijd mijn droom geweest en ik ben blij dat ik de droom een jaar langer mag beleven."

De kogel is door de kerk: Gabi blijft een jaar extra en leidt Atlético Madrid als aanvoerder richting het nieuwe stadion! #atleti #laliga #officieel

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


 
LaLiga
 
Atlético Madrid
 
Gabriel Fernández Arenas

Poll
Gabi hoort bij de beste middenvelders ter wereld
Eens
Oneens
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties