Torres kan weer lachen: 'Ik had nu bij geen betere club kunnen zitten'
Zondag, 9 oktober 2016 om 21:45 • Gijs Freriks

Óliver Torres speelde in het seizoen 2014/15 op huurbasis voor FC Porto en maakte toen veel indruk, maar bij Atlético Madrid kreeg hij vervolgens weinig kansen om die lijn door te trekken. De 21-jarige middenvelder is sinds eind augustus weer terug in het Drakenstadion en daar is de Spanjaard erg blij mee.

"Ik heb mijn zaakwaarnemers in de zomer verteld dat ik terug naar Porto wilde en we hebben de hele zomer aan de deal gewerkt. Toen het rond was, was ik enorm gelukkig. Porto is een club van het hoogste niveau, werkt met de beste faciliteiten en doet altijd mee in Europa. Ik had momenteel bij geen betere club kunnen vertoeven", aldus Torres in een interview met sportkrant AS.

"Ik ben in mijn eerdere seizoen bij Porto beter geworden. Ik ben er volwassener geworden en ben daarna teruggekeerd bij Atlético. Daar begon ik goed, maar naarmate het seizoen vorderde, begon ik minder te spelen en dat was moeilijk. Ik heb nu weer de ambitie om bij Porto te groeien, om mij er door te ontwikkelen en om te winnen. Ik ben erg blij", besluit de international van Jong Spanje.

 
Liga NOS
 
FC Porto
 
Atlético Madrid
 
Oliver Torres Muñoz

Poll
Heeft Óliver Torres genoeg kansen gekregen bij Atlético Madrid?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties