'Hij is de beste spits in de wereld en is de enige die mij kan evenaren'
Woensdag, 12 oktober 2016 om 18:25

Juventus staat na zeven speelronden met achttien punten op de eerste plaats in de Serie A en Antonio Di Natale verwacht dat De Oude Dame ook aan het einde van de rit bovenaan staat. In dat geval wint Juventus de zesde Scudetto op rij.

"Iedereen zou voor dit Juventus willen spelen, met Miralem Pjanic, Gonzalo Higuaín en Paulo Dybala. Dybala speelt als een jonge Lionel Messi", aldus de 38-jarige Di Natale in een interview met Tuttosport. "Ik heb tegen Dybala gespeeld, hij is fenomenaal. Ik geloof ook dat Udinese heeft geprobeerd om hem naar Italië te halen alvorens Palermo toesloeg. Ik denk dat hij volgend seizoen het shirt met rugnummer tien toegewezen krijgt. Hij is perfect voor dat nummer. De tien is als een Ferrari: niet iedereen weet hoe je die moet besturen."

Meer: Eerste nederlaag van Juventus in 2020 houdt titelstrijd nog open | Juventus bekert verder na masterclass Higuaín en Dybala

"Ik denk dat Dybala het in de combinatie met Higuaín alleen maar beter kan doen. Het is een beetje vergelijkbaar met toen ik met Alexis Sánchez samenspeelde", gaat de 43-voudig international van Italië verder. "Higuaín is de beste spits in de wereld en als hij dertig keer per seizoen blijft scoren, zal hij mijn cijfers evenaren. Ik denk dat hij door zijn leeftijd de enige is die mij voorbij kan streven. De topscorerstitel gaat dit seizoen tussen Mauro Icardi, Edin Dzeko, Marco Borriello en Higuaín."

 
Serie A
 
Juventus
 
Italië
 
Udinese
 
Gonzalo Higuaín

Poll
Denk jij dat Gonzalo Higuaín dit seizoen de topscorer van de Serie A wordt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties