Milik krijgt 100 dagen: 'Hoeveel zin heeft het om iemand te halen?'
Maandag, 17 oktober 2016 om 11:41

Arek Milik blesseerde zich tijdens de interlandperiode in een wedstrijd van Polen en bleek de achterste kruisband in zijn linkerknie te hebben afgescheurd. Hij onderging snel een operatie en de eerste prognose was dat hij zes maanden aan de kant zou staan. Na de ingreep stelde de clubarts dat drie tot vier maanden ook haalbaar zou zijn en die lezing wordt nu onderstreept door zaakwaarnemer David Pantak.

"Ik denk dat de attitude van mijn cliënt het herstelproces zal versnellen. We hadden het eerst over vier tot zes maanden, maar ik durf te wedden dat Arek over minder dan honderd dagen weer op het veld staat", aldus Pantak in gesprek met Il Mattino. De zaakwaarnemer vindt het ook niet nodig dat Napoli er iemand bij haalt in de aanval. Er gaan veel namen rond van transfervrije aanvallers, maar Pantak acht het niet van belang.

Meer: Mike Verweij zet streep door terugkeer bij Ajax: ‘Hij is veel te duur'

"Hoeveel zin heeft het om er iemand transfervrij bij te halen? Hoeveel tijd kost het diegene om topfit te geraken én zijn draai te vinden in de selectie?", vraagt Miliks zaakwaarnemer zich hardop af. Onder meer Miroslav Klose, Giuseppe Rossi en Antonio Di Natale werden al genoemd als kandidaat-vervangers.

 
Serie A
 
Napoli
 
Arek Milik
 
Antonio Di Natale
 
Miroslav Klose

Poll
Moet Napoli een transfervrije aanvaller vastleggen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
10:21
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties