'Simeone geeft aanvoerder uitbrander na commentaar op ster'
Dinsdag, 15 november 2016 om 18:11 • Robin BruggemanLaatste update: 17:54

Gabi heeft dinsdag op de training de wind van voren gekregen van Diego Simeone. De aanvoerder van Atlético Madrid bezigde vorige week wat minder positieve woorden over Koke en dat is volgens AS in het verkeerde keelgat geschoten bij de Argentijnse oefenmeester van los Colchoneros.

"Koke speelt meer centraal. Hij doet het goed, maar misschien zijn we nu in defensief opzicht kwetsbaar geworden. We moeten weer terug naar het sterke team dat we eerst waren, waarbij iedereen met elkaar samenwerkte", liet Gabi zich ontvallen tegenover verslaggevers. Simeone kwam daar dinsdag op terug en was, hoewel zijn woorden niet hoorbaar waren, niet blij met de uitspraken, zo meldt het Spaanse medium.

Cholo sprak een op de grond zittende Gabi met driftige armgebaren toe en liet zijn aanvoerder er twintig minuten lang geen woord tussen krijgen. Simeone was de laatste weken terughoudend over zijn tactische omzettingen, die Atlético meer goals op lijken te leveren, maar de ploeg ook in defensief opzicht kwetsbaarder maakt. Na de donderpreek van de trainer voegde Gabi zich weer bij zijn ploeggenoten.

 
LaLiga
 
Atlético Madrid
 
Gabriel Fernández Arenas
 
Koke
 
Diego Simeone

Poll
Vind jij dat Diego Simeone weer terug moet naar zijn oude tactiek bij Atlético Madrid?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties