Twente wil tijdens deze winter afscheid nemen van overbodig viertal
Woensdag, 18 januari 2017 om 13:57 • Chris MeijerLaatste update: 13:46

Voor Kyle Ebecilio, Torgeir Börven, Tim Hölscher en Georgios Katsikas ligt er voorlopig geen toekomst bij FC Twente. Het viertal is dit seizoen overbodig in Enschede en Voetbal International meldt dat de club tijdens de huidige transferwindow afscheid van hen wil nemen.

FC Twente wil Hölscher en Katsikas deze winter verhuren. Het tweetal moet het dit seizoen vooral hebben van speelminuten bij Jong Twente, dat uitkomt in de Tweede Divisie. De 26-jarige Katsikas zou de interesse hebben getrokken van een Belgische club. Hölscher werd twee seizoenen geleden al een keer uitgeleend, destijds aan het Duitse Chemnitzer FC.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Van Ebecilio en Börven willen de Tukkers deze winter definitief afscheid nemen. De middenvelder is in het bezit van een aflopende verbintenis en is al sinds de zomer al geen onderdeel meer van de selectie van Twente. Börven speelde afgelopen jaar op huurbasis bij het Noorse SK Brann, waar hij tot slechts vier wedstrijden kwam. De spits heeft nog een contract voor anderhalf jaar bij Twente.

 
Eredivisie
 
FC Twente
 
Tim Hölscher
 
Kyle Ebecilio
 
Giorgos Katsikas

Poll
Vind jij het logisch dat Twente afscheid neemt van dit viertal?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties