'Guardado vertrekt bij PSV en tekent driejarig contract'
Woensdag, 5 juli 2017 om 23:31 • Gijs Freriks

Andrés Guardado heeft vrijwel zeker zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld. De Eindhovenaren bevestigden woensdagmiddag al in onderhandeling te zijn met Real Betis en die club wil de middenvelder deze week nog presenteren.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat er een driejarig contract voor de dertigjarige Guardado klaarligt en dat Betis bereid is om ruim twee miljoen euro te betalen. "Veel meer kan PSV niet vragen voor de viceaanvoerder", stelt de regionale krant vast. Het contract van Guardado loopt immers nog maar tot de zomer van 2018 door.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Real Betis roerde zich tot dusverre behoorlijk op de transfermarkt, want men trok bijna vijftien miljoen euro uit voor de komst van Víctor Camarasa (Levante), Cristian Tello (Barcelona) en Sergio León (Osasuna). Guardado moet dus de vierde zomeraanwinst worden voor het team van trainer Quique Setién.

Als een verrassing komt het aanstaande vertrek van Guardado niet, want hij wordt al maanden gelinkt aan een transfer. Clubs als Los Angeles FC, Los Angeles Galaxy, Atlanta United FC, Eintracht Frankfurt en Atlético Madrid zouden interesse hebben getoond, maar Real Betis is de strijd om de handtekening van de linkspoot dus aan het winnen.

 
Eredivisie
 
PSV
 
Real Betis
 
Atlético Madrid
 
Los Angeles Galaxy

Poll
Een geschikte club voor Andrés Guardado?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties