'FC Twente staat opnieuw lijnrecht tegenover zaakwaarnemer Jansen'
Zaterdag, 8 juli 2017 om 08:05 • Chris MeijerLaatste update: 11:58

FC Twente ligt nog steeds overhoop met Wasserman, het makelaarskantoor van Rob Jansen, zo meldt De Telegraaf. De club heeft bij het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) een bedrag teruggeëist van de zaakwaarnemer, omdat het onduidelijk is welke diensten hij hiervoor geleverd heeft. Volgens Jansen gaat het om een overeenkomst die hij met Joop Munsterman en Aldo van der Laan sloot.

In eerste instantie wilde FC Twente een bedrag van 1,1 miljoen euro terugvorderen. Daags voor de zitting besloot de club echter om die eis in te trekken. Dat betekent dat het NAI gaat bepalen of Jansen wat terug moet betalen en hoe hoog dat bedrag eventueel zou zijn. Volgens FC Twente wordt de uitspraak over acht weken verwacht, tenzij beide partijen binnen twee weken met elkaar schikken. Dit lijkt volgens de krant niet reëel.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Meer: Kamohelo Mokotjo keert voor proefperiode terug naar Nederland

Het is niet de eerste keer dat Jansen en FC Twente tegenover elkaar staan. Vorig seizoen spande de zaakwaarnemer bij de arbitragecommissie van de KNVB een zaak aan tegen de club. Jansen meende nog commissiebetalingen rond de transfer van Kamohelo Mokotjo van PEC Zwolle naar FC Twente en de contractverlenging van Tim Hölscher te krijgen.

De zaakwaarnemer eiste 1,2 miljoen euro en werd deels in het gelijk gesteld, maar het bedrag rond de transfer van Mokotjo bleek niet opeisbaar. Nu de Zuid-Afrikaan naar Brentford verkast, heeft Jansen mogelijk alsnog recht op een bedrag van 600.000 euro.

 
Eredivisie
 
FC Twente
 
PEC Zwolle
 
Kamohelo Mokotjo
 
Tim Hölscher

Poll
Vind jij dat FC Twente recht heeft op een bedrag van Rob Jansen?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties