Update: AC Milan doet zaken met Turken; koopoptie van 3,4 miljoen
Vrijdag, 8 september 2017 om 22:58 • Daniel Cabot KerkdijkLaatste update: 23:06

José Ernesto Sosa is hard op weg naar Trabzonspor. Het zou voor de middenvelder van AC Milan een terugkeer naar Turkije betekenen, nadat hij vorig jaar zomer voor 7,5 miljoen euro van Besiktas naar Milaan vertrok.

De negentienvoudig Argentijns international kwam afgelopen seizoen tot negentien wedstrijden in Italië, maar de ploeg van trainer Vincenzo Montella trok tijdens de afgelopen transferperiode een karrenvracht aan nieuwe spelers aan en daardoor is Sosa overbodig geworden bij i Rossoneri. Trabzonspor lijkt nu de helpende hand te bieden, nadat een bod van 5,5 miljoen is geaccepteerd.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer videos

Milan lijkt mee te willen werken aan de overgang, laat sportief directeur Massimiliano Mirabelli weten aan Mediaset Premium. "De deal is nog niet gesloten. De kwestie zou voor ons voordelig zijn. Sosa kreeg een belangrijk aanbod van Trabzonspor, dat willen we niet blokkeren. Voor AC Milan is José niet onverkoopbaar." De middenvelder zou in Turkije vier miljoen per jaar kunnen gaan verdienen.

Update 8 september 22.58 uur - AC Milan doet zaken met Turken; koopoptie van 3,4 miljoen
José Sosa is officieel speler van Trabzonspor. De club uit Turkije maakt bekend dat men de rechtsbuiten voor 1,35 miljoen euro huurt van AC Milan en dat de optie tot koop 3,4 miljoen bedraagt. Sosa gaat bij Trabzonspor naar verluidt 3,2 miljoen euro verdienen.

 
Serie A
 
AC Milan
 
Trabzonspor
 
Vincenzo Montella
 
José Ernesto Sosa

Poll
Een goede aanwinst voor Trabzonspor?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties