Update: Fenerbahçe stelt Janssen officieel voor als nieuwste aanwinst
Vrijdag, 8 september 2017 om 18:05

Vincent Janssen verlaat Tottenham Hotspur op huurbasis. De 23-jarige spits verkast tijdelijk naar Fenerbahçe. De Turkse club heeft vrijdag officieel bevestigd dat het een principe-overeenkomst gesloten heeft met de Londenaren. De transfermarkt in Turkije sluit pas vanavond om 23.59 uur zijn deuren.

Fenerbahçe bevestigt dat Janssen vrijdagmiddag om 12.30 uur in Istanbul arriveert. Vervolgens zal de transfer worden afgerond. De Oranje-international treft bij Fenerbahçe zijn landgenoot Robin van Persie, die sinds 2015 bij de Turkse club speelt.

Meer: ‘Struikelblok in gesprekken tussen Fenerbahçe en Tottenham over Janssen’

De 23-jarige Janssen werd afgelopen week niet ingeschreven bij Tottenham voor de groepsfase van de Champions League. Hij leek daardoor nauwelijks meer toekomst te hebben in Londen. Ook in de competitie was er weinig uitzicht op speelminuten met zowel Harry Kane als Fernando Llorente boven de Nederlander in de pikorde.

Janssen kon op de laatste dag van de Engelse transferwindow nog een overstap binnen Engeland maken. West Bromwich Albion en Brighton & Hove Albion hadden concrete interesse, maar Janssen zag het niet zitten om op het laatste moment een dergelijke belangrijke beslissing te nemen.

Update 8 september 18.05 uur – Fenerbahçe stelt Janssen officieel voor als nieuwste aanwinst
Vincent Janssen gaat voetballen bij Fenerbahçe. De Turkse topclub meldt vrijdag via de officiële kanalen dat de Nederlander voor een jaar wordt gehuurd van Tottenham Hotspur, waar Janssen weinig zicht had op speelminuten. In Istanbul gaat Janssen de concurrentiestrijd aan met onder anderen Robin van Persie, hoewel laatstgenoemde naar verluidt op een zijspoor is geraakt bij de Gele Kanaries.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Spor Toto Süper Lig
 
Fenerbahçe
 
Tottenham Hotspur
 
Vincent Janssen

Poll
Een verstandige transfer voor Vincent Janssen
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties