Demouge keert terug op het oude nest: 'Specifieke kennis binnen de staf'
Maandag, 11 september 2017 om 11:44 • Chris MeijerLaatste update: 11:49

Frank Demouge gaat aan de slag als spitsentrainer bij NEC, zo maakt de club via officiële kanalen bekend. De oud-spits van gaat één dag per week aan de gang met de aanvallers van de eerste selectie van de Nijmegenaren. Demouge zette vorige zomer een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer.

Hij verruilde het Belgische FC Knokke destijds voor de amateurs van RKSV Heer. Gedurende zijn loopbaan kwam Demouge achtereenvolgens uit voor NEC, FC Eindhoven, FC Den Bosch, Willem II, FC Utrecht, Bournemouth en Roda JC Kerkrade, voordat hij in België terechtkwam. Het afgelopen jaar werkte de oud-spits als personal trainer.

"Frank zal zich op het veld gaan richten op onze aanvallers, om nog gerichter te trainen op bepaalde onderdelen", zegt technisch directeur Remco Oversier op de website van NEC. "Met zijn ervaring kan hij voor hen van grote toegevoegde waarde zijn. Bovendien willen we door blijven werken aan professionaliseringsslagen door specifieke kennis toe te voegen aan de staf."

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

 
Keuken Kampioen Divisie
 
NEC
 
FC Utrecht
 
Roda JC Kerkrade
 
Frank Demouge

Poll
Goede zet van NEC?
Ja
Nee
Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties