<
In de wandelgangen
Barcelona is dicht bij komst van López
Woensdag, 13 september 2017 om 21:00

Als het tot een breuk komt tussen Carlo Ancelotti en Bayern München, dan heeft de trainer oren naar een rentree in de Premier League. Daarin trainde hij eerder al Chelsea. (ESPN)

Tottenham Hotspur is geïnteresseerd in Thomas Delaney van Werder Bremen. De middenvelder, die ongeveer vijftien miljoen euro moet kosten, stond ook al in de belangstelling van Everton en Burnley. (BILD)

Barcelona is nog steeds bezig om Maxime López over te nemen van Olympique Marseille. De Spaanse grootmacht ziet veel potentie in de middenvelder, die nog tot 2021 vastligt bij de Franse club. (Marca)

Juventus had voldoende concurrentie om Benedikt Höwedes over te nemen van Schalke 04. Zijn zaakwaarnemer Volker Struth zegt dat er ook contact was met AS Roma, Leicester City, Arsenal en Internazionale. (BILD)

Anders Lindegaard staat voor een rentree in de Premier League. De momenteel clubloze doelman moet bij Burnley tijdelijk de geblesseerde Tom Heaton vervangen. (The Sun)

Real Madrid heeft zich verzekerd van de handtekening van een van de grootste talenten van Brazilië. De pas zeventienjarige Rodrigo Antonio Rodrigues zal volgend jaar de overstap maken van Grêmio Novorizontino. (Marca)

Poll
Is Maxime López (al) goed genoeg voor Barcelona?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties