Janssen 'verlost': 'Als je niet wordt ingeschreven voor de CL...'
Zondag, 24 september 2017 om 21:50

Vincent Janssen was op een zijspoor beland bij Tottenham Hotspur, dat de Nederlander na de komst van Fernando Llorente verhuurde aan Fenerbahçe. Waar de spits afgelopen zomer ook in verband werd gebracht met een dienstverband bij West Bromwich Albion en Brighton & Hove Albion, voetbalt hij nu met plezier bij de Gele Kanaries, zo erkent hij in gesprek met de NOS.

"Uiteindelijk is mijn transfer naar Fenerbahçe wel een soort van verlossing geweest. Als je niet wordt ingeschreven voor de Champions League…", aldus de Oranje-international, die niet wil zeggen of Tottenham veel druk op hem heeft uitgevoerd om te vertrekken bij de Londenaren. "Ik heb geen zin om daarover te praten. Als je deze mogelijkheid krijgt, dan ben je de mensen dankbaar."

Meer: ‘Struikelblok in gesprekken tussen Fenerbahçe en Tottenham over Janssen’

"Het is mooi dat je hier minuten kan krijgen en dan pak je die kans met beide handen aan." Zaterdagavond schoot Janssen vanaf de stip de 2-0 binnen in de spectaculaire stadsderby tegen Besiktas, dat uiteindelijk met 2-1 aan de kant werd geschoven. "Er is een hoop gebeurd. Ik wil verder niets kwijt over of ik naar West Brom kon of dat ik niet naar Brighton wilde, hoewel dat niet helemaal waar is", besluit Janssen.

 
Spor Toto Süper Lig
 
Fenerbahçe
 
Tottenham Hotspur
 
West Bromwich Albion
 
Brighton & Hove Albion

Poll
Denk jij dat Vincent Janssen er goed aan heeft gedaan om naar Fenerbahçe te trekken?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties