'Messi in mijn team zou fantastisch zijn, geld is hier geen probleem'
Donderdag, 12 oktober 2017 om 16:15

Sergio Agüero ziet Lionel Messi graag voetballen bij Manchester City. De Argentijnse spits, die zich weer op het trainingsveld heeft gemeld nadat hij een aantal gebroken ribben had opgelopen na een auto-ongeluk in Amsterdam, ziet een samenwerking met de sterspeler van Barcelona bij the Citizens wel zitten: "Geld is hier geen probleem."

Messi heeft zijn aflopende contract bij Barcelona nog altijd niet verlengd en de geruchten doen de ronde dat de Argentijn, na ruim zeventien jaar te hebben gevoetbald voor de Catalaanse grootmacht, de club mogelijk achter zich gaat laten. Volgens onder meer AS is er door City, dat bereid zou zijn in januari het transferrecord te verbreken, 'serieuze gesprekken' gevoerd met naasten van Messi.

Meer: ‘Ware legende’ fleurt 300ste duel op: ‘Hij betekent enorm veel voor Man City’ | City maakt met contract tot 2021 einde aan speculatie: ‘Genoeg gepraat’

"Met de financiën zit het wel goed bij de club, maar ik denk dat Messi, net zoals Cristiano Ronaldo bij Real Madrid, een symbool voor een club is", zegt Agüero in gesprek met TyC Sports over zijn landgenoot. "Het zal moeilijk voor hem zijn Barcelona te verlaten. Ik zou het fantastisch vinden als Messi in mijn team zat, maar het lijkt mij vrij ingewikkeld dat te realiseren."

 
Meer video's
 
Premier League
 
Manchester City
 
Barcelona
 
Real Madrid
 
Sergio Agüero

Poll
Denk jij dat Lionel Messi gaat vertrekken bij Barcelona?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties