Update: Leicester City bevestigt komst van talent uit de Ligue 2
Zaterdag, 13 januari 2018 om 11:00

Fousseni Diabaté zet zijn carriere voort bij Leicester City. De clubs hebben de transfer nog niet bekendgemaakt, maar de 22-jarige Malinees bevestigt zelf al wel dat hij voor vierenhalf jaar gaat tekenen bij de club uit de Premier League.

Leicester betaalt volgens l’Équipe drieënhalf tot vijf miljoen euro aan GFC Ajaccio, de club waarbij Diabaté nu nog tot de zomer van 2020 onder contract staat. De jeugdinternational maakte afgelopen zomer de overstap van EA Guingamp naar Ajaccio en was dit seizoen goed voor drie doelpunten en één assist in achttien wedstrijden.

"Ik was teleurgesteld dat de recente interesse van Stade Rennes maar niet concreet werd, maar toen mijn zaakwaarnemer over de interesse van Leicester vertelde, werd ik meteen blij. Een droom komt uit. Ik wil mijn moeder bedanken die mij altijd heeft gesteund, mijn zaakwaarnemers en Ajaccio", aldus Diabaté.

Update 13 januari 11.00 uur - Leicester City bevestigt komst van talent uit de Ligue 2
Fousseni Diabaté zet zijn loopbaan definitief voort bij Leicester City, zo laten the Foxes zaterdagochtend weten via de officiële kanalen. De jeugdinternational van Mali komt over van Gazélec Ajaccio en kost de Engelsen naar verluidt een bedrag dat tussen de drieënhalf en vijf miljoen euro ligt. Diabaté heeft voor vierenhalf jaar getekend in het King Power Stadium.

 
Premier League
 
Leicester City
 
Zie Diabate

Poll
Een goede aanwinst voor Leicester City?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties