Update: AZ doet zaken met Groningen: 'Komt een dezer dagen rond'
Zaterdag, 13 januari 2018 om 20:33

Oussama Idrissi vertrekt mogelijk naar AZ. De Alkmaarders hebben zich volgens RTV Noord gemeld bij FC Groningen voor de 21-jarige aanvaller. Idrissi, wiens contract doorloopt tot medio 2020, bereidt zich momenteel met de selectie van Ernest Faber in Spanje voor op de tweede seizoenshelft.

Volgens een verslaggever van RTV Noord werd het donderdagochtend in Marbella duidelijk dat er iets speelde rond Idrissi. "Hij kwam al bellend het trainingsveld op. Dat is absoluut not done", klinkt het. "Vermoedelijk sprak Idrissi met zijn zaakwaarnemer. Daarna ging hij in gesprek met trainer Ernest Faber en praatte hij met andere spelers."

De selectie van AZ is eveneens in Spanje op trainingskamp, slechts circa twintig kilometer van de plaats waar Groningen verblijft. Algemeen directeur Hans Nijland en technisch directeur Ron Jans hebben woensdagavond gesproken met een afvaardiging van de club uit Alkmaar. Vooralsnog hangt een akkoord niet in de lucht. Het verschil tussen vraag en aanbod is nog te groot.

Update 13 januari 20.33 uur – AZ doet zaken met Groningen: ‘Komt een dezer dagen rond'
AZ gaat zich zo goed als zeker versterken met Oussama Idrissi. FC Groningen-trainer Ernest Faber heeft zaterdag bevestigd dat de 21-jarige aanvaller op weg naar de uitgang is. "Ik vermoed dat het een dezer dagen rond komt", citeert RTV Noord de trainer. Naar verluidt betaalt AZ circa twee miljoen euro voor Idrissi, wiens contract doorloopt tot medio 2020. Groningen heeft ook nog een doorverkooppercentage bedongen.

 
Eredivisie
 
AZ
 
FC Groningen
 
Oussama Idrissi
 
Ernest Faber

Poll
Oussama Idrissi zou een aanwinst zijn voor AZ
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties