'Koopje' Sánchez mogelijk de nieuwe Van Persie: 'Het zou een coup zijn'
Vrijdag, 12 januari 2018 om 10:10

Alexis Sánchez werd de afgelopen weken hevig gelinkt aan een overstap naar Manchester City en de aanvaller van Arsenal zou al akkoord zijn met de koploper van de Premier League. Donderdag kwam echter het verhaal naar boven drijven dat José Mourinho een stokje wil steken voor de transfer en de Chileen graag naar Manchester United wil halen.

Phil Neville ziet de transfer van de 29-jarige buitenspeler naar the Red Devils wel zitten en vergelijkt een mogelijke overstap met het aantrekken van Eric Cantona en Robin van Persie, die beiden succesvol waren bij United. "Als je kijkt naar de vorige grote transfers van United de afgelopen jaren… Cantona werd uit de hoge hoed getoverd en Van Persie was een verrassing."

"Maar beiden hebben United aan titels geholpen", aldus de oud-verdediger bij Sky Sports. "Ik denk dat dit (transfer van Alexis Sánchez, red.) dezelfde impact kan hebben. Hij heeft het karakter om op Old Trafford te spelen. Het zou een coup zijn, vooral voor fans van United, om een speler als Sánchez wordt gehaald ten koste van Manchester City."

"Het zou ook een gigantisch statement zijn", vervolgt de Engelsman, die niet gelooft dat de Chileen zijn aflopende contract bij the Gunners gaat verlengen, ondanks de hoop die Arsène Wenger onlangs uitsprak. "Het is vrij duidelijk dat hij niet bij Arsenal gaat blijven. Als United hem daadwerkelijk gaat strikken, dan zou 28 miljoen euro echt een koopje zijn."

 
Meer video's
 
Premier League
 
Manchester United
 
Arsenal
 
Robin van Persie
 
Alexis Sánchez

Poll
Verwacht jij dat Alexis Sánchez deze winter vertrekt bij Arsenal?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties