Update: El Hamdaoui ondergaat keuring en tekent voor half jaar
Woensdag, 17 januari 2018 om 14:07

Mounir El Hamdaoui traint momenteel mee bij FC Twente. Trainer Gertjan Verbeek wil in gesprek met FOX Sports niet verklappen of hij de 33-jarige spits als versterking ziet voor zijn selectie. "Dat hoort Mounir niet te weten te komen via een interviewtje met FOX", zegt Verbeek, die zegt dat hij creatief probeert te zijn met de financiële mogelijkheden.

"Dan moet je het dus hebben van spelers die geen verplichtingen hebben. Dat heeft El Hamdaoui niet, want hij staat nergens onder contract. Over huren heb ik al iets gezegd, dat zie ik niet zitten. Mounir wil zich graag bewijzen. Hij heeft nog bewijsdrang en is nog niet uitgevoetbald", stelt Verbeek, die vrijdag ook aangaf dat hij Adam Maher graag toe zou willen voegen aan zijn selectie.

"Ondanks zijn leeftijd en dat Mounir al heel wat meegemaakt heeft, beleeft hij er nog veel plezier aan. Als het erop lijkt dat hij voor ons een versterking zou kunnen zijn, moeten we kijken of we er financieel uitkomen", concludeert de oefenmeester. Als het aan Oussama Assaidi ligt, biedt FC Twente El Hamdaoui een contract aan. "Mounir traint met ons mee en dat doet hij goed. We weten allemaal wat hij kan, dus wat mij betreft mag Mounir komen. Ik denk dat het goed met elkaar kunnen vinden."

"Je zoekt elkaar op, omdat je weet dat we allebei creatief zijn, en dat is wat makkelijker voetballen", vervolgt de vleugelaanvaller. "Ik denk dat Mounir veel ervaring heeft, bij mooie clubs heeft gespeeld. Maar ik weet niet wat er gaat gebeuren, het is niet aan mij of hij komt. Ik heb hem er graag bij, maar ik maak die keuze niet. Ik denk dat hij veel ervaring aan het team toe kan voegen en hij heeft veel kwaliteiten. Dat weten we allemaal."

Update 15 januari 06.51 uur - FC Twente praat vandaag met El Hamdaoui
FC Twente gaat vandaag om de tafel met Mounir El Hamdaoui, zo meldt De Telegraaf maandag. De insteek is naar verluidt dat de clubloze aanvaller kan blijven. Ondanks zijn fysieke achterstand heeft El Hamdaoui de technische leiding van de Enschedeërs weten te overtuigen van zijn toegevoegde waarde.

Update 17 januari 14.07 uur – El Hamdaoui ondergaat keuring en tekent voor half jaar
Mounir El Hamdaoui keert bij FC Twente terug in de Eredivisie. Volgens TC Tubantia wordt de 33-jarige aanvaller woensdagmiddag medisch gekeurd, waarna hij zijn handtekening zet onder een contract tot aan het einde van het seizoen. De afgelopen twee weken trainde de ex-speler van onder meer AZ en Ajax al mee met de selectie van trainer Gertjan Verbeek. Eerder versterkte Twente zich al met Adam Maher, die overkomt van PSV.

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
FC Twente
 
Mounir El Hamdaoui
 
Oussama Assaidi
 
Adam Maher

Poll
Moet FC Twente Mounir El Hamdaoui een contract aanbieden?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties