<
In de wandelgangen
AC Milan laat oog vallen op Nederlandse verdediger
Vrijdag, 12 januari 2018 om 21:00

Hakim Ziyech is opnieuw op de radar van AS Roma verschenen. De komst van de Ajacied hangt echter af van een eventuele verkoop bij Roma, bijvoorbeeld van Kevin Strootman. (Calciomercato)

Investeerders uit Dubai hebben interesse om Newcastle United over te nemen. De niet nader genoemde rijkaards willen voldoen aan de vraagprijs van de huidige eigenaar Mike Ashley. (Daily Mail)

Hans Hateboer ontwikkelt zich stormachtig in het shirt van Atalanta en dat is ook de grote clubs in de Serie A niet ontgaan. AC Milan heeft inmiddels serieus geïnformeerd naar de verdediger. (Voetbal International)

Milan is gezien zijn belabberde eerste seizoenshelft naarstig op zoek naar meer versterkingen. Ook de naam van Borussia Dortmund-middenvelder Julian Weigl prijkt hoog op het verlanglijstje van de club. (La Gazzetta dello Sport)

AS Roma is tevreden over de ontwikkeling van Lorenzo Pellegrini. De Italiaanse club wil het contract van de middenvelder verlengen en hem zo uit handen van Juventus en Manchester City houden. (Diverse Italiaanse media)

Dennis Praet is nog niet persoonlijk rond met Juventus, zo benadrukt zijn zaakwaarnemer Martin Riha. De middenvelder heeft zich met zijn sterke spel voor Sampdoria dit seizoen in de kijker gespeeld bij de Turijnse club. (TuttoJuve)

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties