'Sneijder heeft laatste interland voor Oranje gespeeld'
Zondag, 14 januari 2018 om 00:00

Wesley Sneijder gaat mogelijk niet meer in actie komen voor het Nederlands elftal. De afgelopen dagen kon er op onze frontpage gestemd worden op de poll Heeft Wesley Sneijder zijn laatste interland voor Oranje gespeeld? De meesten denken inderdaad dat de middenvelder zich inderdaad niet meer zal hoeven melden.

Er werden ruim 9.200 stemmen uitgebracht en 88 procent van de respondenten denkt dat de 33-jarige Sneijder niet meer zal worden opgeroepen voor het Nederlands elftal. Twaalf procent gaat ervan uit dat de recordinternational, 133 caps, zijn laatste wedstrijd voor zijn land nog niet heeft gespeeld.

Meer: Daley Blind kreeg kippenvel: ‘Dit toont aan hoe hij als mens in elkaar zit’ | Memphis Depay looft gebaar van Sneijder: ‘Het betekent heel veel voor mij’

Sneijder maakte onlangs de overstap naar Al-Gharafa en tekende een contract tot medio 2019 bij de club uit Al Rayyan. Hij maakte vrijdagmiddag in de uitwedstrijd tegen Al-Ahli uit Doha zijn debuut voor zijn nieuwe werkgever. Sneijder deed in de met 1-2 gewonnen wedstrijd 84 minuten mee, droeg de aanvoerdersband én speelde met rugnummer tien.

 
Meer video's
 
Nederland
 
Gharrafa
 
Wesley Sneijder

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties