Update: Besiktas rondt veelbesproken transfer van Canadese spits af
Woensdag, 31 januari 2018 om 10:23

Cyle Larin speelt nu nog voor Orlando City, maar de 22-jarige spits lijkt zijn loopbaan op korte termijn voort te gaan zetten in de Turkse Süper Lig. Regerend landskampioen Besiktas heeft zaterdagochtend namelijk via de officiële kanalen laten weten dat de onderhandelingen met Larin en zijn club over een overstap zijn begonnen.

Larin is zelf inmiddels ook al in Istanbul gearriveerd, waar hij werd gefotografeerd in het tenue van de Zwarte Adelaars. De in het Canadese Bramtpon geboren aanvaller ligt nog tot het einde van dit jaar vast in Orlando en werd in de afgelopen maanden ook in verband gebracht met clubs als Borussia Mönchengladbach en Leeds United.

Hoeveel Besiktas precies van plan is om te betalen voor Larin is nog niet duidelijk. De 23-voudig international lijkt in Istanbul de opvolger te moeten gaan worden van de naar Everton vertrokken Cenk Tosun. De club van Ryan Babel en Jeremain Lens streek begin deze maand 22 miljoen euro op voor de 26-jarige spits.

Update 13 januari 20.04 uur - Amerikanen zijn woedend op Besiktas na publicatie van foto's
Orlando City kondigt stappen aan tegen Besiktas. De Amerikaanse club is niet blij met de manier waarop de Turkse grootmacht de komst van Cyle Larin min of meer heeft aangekondigd. Besiktas plaatste op sociale media foto's van de medische keuring van de spits en van Larin in het shirt van de club. In een statement meldt Orlando dat er nog geen akkoord is over een transfer en dat 'alle benodigde stappen' zullen worden ondernomen tegen Besiktas. De club uit Florida rekent er zelfs op dat Larin deze maand 'gewoon' meegaat op trainingskamp.

Update 31 januari 10.23 uur - Besiktas rondt veelbesproken transfer van Canadese spits af
Besiktas en Orlando City hebben toch een overeenstemming bereikt over de transfer van Cyle Larin. De handelswijze van de Turkse topclub stuitte de Amerikanen tegen de borst, maar Besiktas maakt nu via officiële kanalen melding van de komst van Larin. De Canadese spits tekent in Istanbul een contract tot medio 2022

 
Meer video's
 
Spor Toto Süper Lig
 
Besiktas
 
Orlando City SC
 
Cyle Larin
 
Cenk Tosun

Poll
Denk jij dat Cyle Larin een goede aanwinst zou zijn voor Besiktas?
Ja
Nee
Ik ken de speler niet (goed genoeg)
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties