Botteghin en Van der Heijden maken rentree in besloten oefenduel
Zaterdag, 13 januari 2018 om 11:20

Feyenoord heeft zaterdagochtend in een besloten oefenduel met 3-0 afgerekend met hoofdklasser VV Noordwijk. In de wedstrijd maakten Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps hun rentree na blessureleed. Later op de dag spelen de Rotterdammers nog een oefenwedstrijd tegen het Zwitserse FC Luzern.

Bij de Rotterdammers stonden ook onder meer Kevin Diks, Dylan Vente, Miquel Nelom, Bilal Basacikoglu en Bart Nieuwkoop aan de aftrap. Tijdens het oefenduel in het Spaanse Marbella werden twee helften van dertig minuten gespeeld en Orkun Kökcü bracht Feyenoord in het eerste bedrijf op voorsprong.

Meer: Botteghin aangepakt na enkelbreuk Boadu: ‘Het is ernstig gemeen spel’ | Boeiend gevecht tussen AZ en Feyenoord levert geen winnaar op

In de tweede helft was de jeugdspeler opnieuw trefzeker voor de Rotterdammers, waarna ook Basacikoglu nog wist te scoren. Haps kwam overigens als vervanger van Nelom in het veld. Tijdens de wedstrijd tegen FC Luzern zaterdagmiddag zullen de beoogde basisspelers van de Rotterdammers in actie komen.

 
Meer video's
 
Vriendschappelijk (clubs)
 
Feyenoord
 
Noordwijk
 
FC Luzern
 
Eric Botteghin

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties