<
In de wandelgangen
Transferdoelwit nummer één van PSG speelt in Londen
Zondag, 14 januari 2018 om 00:15

Internazionale en Barcelona worden het niet eens over een optie tot koop in een huurcontract inzake Rafinha. De Catalanen willen in dat geval dertig miljoen euro zien, terwijl Inter hooguit tot twintig miljoen euro wil gaan. (Sky Italia)

Daniele Rugani geniet, niet voor de eerste keer, interesse uit Engeland. Het is opnieuw Arsenal dat de verdediger wil aantrekken, ook al ligt hij nog tot de zomer van 2021 bij Juventus vast. (La Gazzetta dello Sport)

N'Golo Kanté is transferdoelwit nummer één van Paris Saint-Germain voor komend seizoen. De Parijse club had afgelopen zomer graag Fabinho willen halen, maar gaat nu voor de defensieve middenvelder van Chelsea. (Le10Sport)

SC Heerenveen wil zich deze winter versterken met een nieuwe keeper, zeker door de nieuwe blessure van Warner Hahn. De terugkeer van Martin Hansen, die het voorbije half jaar werd gehuurd, is een optie. (Leeuwarder Courant)

Ernest Faber weet nog niet of hij ook komend seizoen voor de selectie van FC Groningen staat. De oefenmeester beschikt over een aflopend contract en is bezig aan zijn tweede contractjaar bij de noorderlingen. (RTV Noord)

Het management van Nicolás Gaitán is niet op de hoogte van de vermeende interesse van Internazionale. De buitenspeler wil Atlético Madrid hoe dan ook deze maand verlaten, in de hoop elders meer aan spelen toe te komen. (Marca)

Poll
Denk jij dat N'Golo Kanté ooit voor Paris Saint-Germain zal spelen?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties