Vrees voor Kluivert: 'Die jongen zou eens met zijn vuist op tafel moeten slaan'
Zaterdag, 10 februari 2018 om 11:14

Justin Kluivert werd recent in verband gebracht met een overstap naar Manchester United, al ontkrachtte de aanvaller later zelf die geruchten. Henk Spaan schrijft in zijn column dat hij bang is dat de vleugelaanvaller op jonge leeftijd de overstap zal maken naar het buitenland. Die angst heeft alles te maken met de zaakwaarnemer van Kluivert: Mino Raiola.

"Waar is Samet Bulut, een spits uit Ajax' opleiding en voormalig teamgenoot van Nouri en Van de Beek? Bulut 'zat' destijds bij Raiola. Nu hij in het tweede van Almere voetbalt, is Mino liever in Monaco, Nice of Manchester", concludeert de columnist. Hij haalt ook Donyell Malen en Ricardo Kishna aan als voorbeelden. "Malen was misschien zestien. Waar speelt hij nu? In het tweede van PSV. Ricardo Kishna voetbalde in het eerste van Ajax."

Meer: Farcas volgt Kluivert, Dijks en Younes met transfer naar Italië | ‘Ajax weigerde aanbiedingen van 65 en 50 miljoen voor belangrijk duo’

"Raiola verkocht hem als adolescent naar Lazio, dat hem uitleende aan Lille, dat hem aan ADO verhuurde", vervolgt Spaan. Hij vreest eenzelfde scenario voor Kluivert. "Voordat over het hoofd van Justin Kluivert de schreeuwpartij tussen Raiola en Overmars begint, zou die jongen eens met zijn vuist op tafel moeten slaan. Als de zaakwaarnemer ook deze onderhandelingen laat springen, wordt Justins carrière opeens minder vanzelfsprekend."

 
Meer video's
 
Eredivisie
 
Ajax
 
Justin Kluivert
 
Ricardo Kishna
 
Mino Raiola

Poll
Ben jij het met Henk Spaan eens?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties