Lof voor Van Dijk na fluitconcerten: 'Hij had duidelijk geen last van zenuwen'
Maandag, 12 februari 2018 om 12:16

Liverpool won zondagmiddag met 0-2 op bezoek bij Southampton. De ontvangst voor Virgil van Dijk in het St. Mary’s Stadium was niet al te vriendelijk en de verdediger werd getrakteerd op de nodige fluitconcerten. Liverpool-manager Jürgen Klopp is van mening dat Van Dijk ‘fantastisch’ is omgegaan met de vijandige sfeer.

"Hij deed het echt heel goed en ging fantastisch met de situatie om. Voor de wedstrijd hadden we een kort gesprek en ik vroeg aan hem hoe hij zich voelde. Hij antwoordde: Alles gaat goed, baas. Ik wilde hem ook niet zenuwachtig maken terwijl hij dat nog niet was. Maar het was duidelijk dat hij geen last had van zenuwen", zegt Klopp in gesprek met Sky Sports.

Meer: Van Dijk onder de indruk van nieuwkomer: ‘Hij heeft veel kwaliteit aan de bal’ | ‘Toen was Van Dijk, mijns inziens, de beste centrale verdediger ter wereld’

"Het publiek kan het leven van de tegenstander behoorlijk zuur maken, maar Van Dijk had er blijkbaar niet zoveel moeite mee. Ik ben blij dat hij er zo goed mee is omgegaan", vervolgt de Duitse manager van the Reds. Klopp was na afloop lovend over Roberto Firmino en Mohamed Salah. "Ik denk dat Harry Kane en Sergio Agüero fantastische spelers zijn, maar dat zijn deze jongens ook. In deze sterke competitie kan je geen derde staan als je geen goede spelers hebt en dit zijn er in ieder geval twee."

 
Meer video's
 
Premier League
 
Liverpool
 
Southampton
 
Virgil van Dijk
 
Jürgen Klopp

Poll
Snap jij de reactie van het publiek van Southampton?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties