<
In de wandelgangen
Opvolger van Antoine Griezmann speelt in Bundesliga
Dinsdag, 13 februari 2018 om 00:30

Andrija Zivkovic staat niet alleen in belangstelling van Arsenal. Scouts van Manchester United waren de afgelopen twee wedstrijden van Benfica eveneens van de partij om de vleugelspits te bekijken. (The Sun)

AC Milan moet Nikola Kalinic, vanwege een optie in de huurovereenkomst, na de wedstrijd tegen Crotone definitief overnemen van Fiorentina. Dit betekent echter niet dat Kalinic volgend seizoen zeker in het San Siro actief is, aangezien er twijfels zijn over zijn kwaliteiten. (Calciomercato)

Atlético Madrid gaat mogelijk in Duitsland winkelen als Antoine Griezmann in de zomer vertrekt. Timo Werner van RB Leipzig is dit seizoen al meermaals door een delegatie van de Madrileense topclub bekeken. (Marca)

Josip Drmic kan terugkeren naar Zwitserland. De spits komt er niet echt aan te pas bij Borussia Mönchengladbach en staat in de belangstelling van Grashoppers en zijn oude club FC Zürich. (Diverse Duitse media)

Fiorentina huurt doelman Marco Sportiello al een jaar van Atalanta, maar het clubbestuur is niet helemaal tevreden. La Viola wil de optie tot koop van 5,5 miljoen euro niet lichten. (La Gazzetta dello Sport)

Barcelona is zeker niet de enige topclub met belangstelling voor Christian Eriksen. Ook Juventus en Liverpool zitten achter de Deens international, die tot medio 2020 aan Totten Hotspur is verbonden, aan. (Diverse Britse tabloids)

Poll
Denk jij dat Antoine Griezmann aan zijn laatste seizoen bij Atlético Madrid bezig is?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties