Carragher waarschuwt: 'Dan moet Chelsea zich zorgen maken over Hazard'
Dinsdag, 13 februari 2018 om 09:25

Eden Hazard was maandagavond tweemaal trefzeker in het door Chelsea met 3-0 gewonnen thuisduel met West Bromwich Albion. De overwinning was voor the Blues broodnodig om uitzicht te houden op plaatsing voor de Champions League. Jamie Carragher denkt dat Hazard zal gaan denken aan een vertrek als Chelsea daar niet in slaagt.

"Hij is een van de beste spelers ter wereld, daar is absoluut geen twijfel over. Het is alleen jammer dat er bij Chelsea gesproken wordt over het bereiken van de top vier, terwijl Hazard zegt dat de club gemaakt is om prijzen te winnen. Als ze niet bij de beste vier eindigen, moet Chelsea zich zorgen gaan maken over Hazard", zegt Carragher bij Sky Sports. "Ik denk dat iedere club ter wereld in dezelfde situatie zou komen als ze Champions League-voetbal mislopen."

Meer: ‘Hazard kan de beste worden, maar het hangt van hemzelf af’ | ‘Op dit moment is Kepa zeker nog niet beter dan Courtois’

"Hazard is een van de sterkste spelers in de Premier League. De beste spelers ter wereld zijn vaak spelers met flair. Hazard heeft daarnaast de kwaliteit dat hij niet van de bal te krijgen is", concludeert de oud-verdediger van Liverpool. Hij krijgt bijval van Thierry Henry, die met Hazard samenwerkt bij de Belgische nationale ploeg. De Fransman is assistent-bondscoach bij de Rode Duivels.

"Hij is een hele belangrijke speler, al hebben we er daar meer van. Maar als hij in vorm is, is het heel erg moeilijk om tegen hem te spelen. We vergeten haast dat hij kort geleden zijn enkel gebroken heeft, maar hij is teruggekomen alsof er niks gebeurd is. Hij is zo makkelijk teruggekomen op zijn oude niveau en dat zegt genoeg over deze man", besluit Henry.

 
Meer video's
 
Premier League
 
Chelsea
 
Eden Hazard
 
Thierry Henry
 
Jamie Carragher

Poll
Denk jij dat Eden Hazard volgend seizoen nog bij Chelsea speelt?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties