<
In de wandelgangen
United houdt contractsituatie ex-Ajacied goed in de gaten
Dinsdag, 13 februari 2018 om 12:00

Hamburger SV moet vrezen voor een vertrek van Josha Vagnoman. De Duits jeugdinternational wordt momenteel gevolgd door Arsenal, Chelsea, Manchester City en Bayern München. (Diverse Engelse media)

Bij Hannover 96 is men tevreden over de huidige gang van zaken. De contracten van trainer André Breitenreiter en commercieel manager Horst Heldt moeten daarom op korte termijn verlengd worden. (Sportal)

Toby Alderweireld wordt mogelijk de gewenste defensieve aanwinst voor Manchester United. De Belg ligt nog anderhalf jaar vast bij Tottenham Hotspur en zou ontevreden zijn over zijn salaris en zijn ontbreken in de selectie voor de Champions League-kraker tegen Juventus. (Manchester Evening News)

Alderweireld is overigens niet de enige centrale verdediger op het lijstje van José Mourinho. De Portugees ziet in Raphaël Varane van Real Madrid en Harry Maguire van Leicester City goede alternatieven. (Daily Mirror)

Het Champions League-treffen tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain is beslissend voor de toekomst van Mauricio Pochettino. De verliezer van het tweeluik zal afscheid nemen van zijn trainer en de Argentijn staat bij beide clubs op de nominatie om de nieuwe oefenmeester te worden. (BBC)

Overigens denkt Paris Saint-Germain ook aan Antonio Conte als nieuwe trainer. De Italiaan ligt momenteel onder vuur bij Chelsea. (BBC)

Poll
Zou jij Toby Alderweireld een goede aanwinst vinden voor Manchester United?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties