'Ik vond het geen rare wedstrijd, hoezo? We speelden NAC helemaal weg'
Zondag, 18 februari 2018 om 09:55

Zonder veel problemen ontdeed AZ zich zaterdagavond van NAC Breda (1-3). Pas in de slotfase beten de Noord-Brabanders van zich af, maar daarvoor was AZ dominant in het Rat Verlegh Stadion. De score had hoger kunnen uitvallen: onder meer Wout Weghorst miste een aantal kansen. De aanvaller is tevreden over het optreden van zijn ploeg.

"Ik vond het geen rare wedstrijd, hoezo?", reageert Weghorst op een vraag van FOX Sports. "We waren oppermachtig vandaag. We hebben het goed gedaan en goed gespeeld. Ik weet niet hoeveel balbezit we hadden in de eerste helft, maar we speelden NAC helemaal weg." In de slotfase speelde AZ op balbezit en werd de ploeg 'wat makkelijk'. "Op het laatst komen nog wat momenten die niet hadden gehoeven. Maar uiteindelijk hebben we dik verdiend gewonnen, dus helemaal goed."

Mats Seuntjens deed zijn ex-club pijn, door de 0-3 te maken in Breda. Vooraf vond hij het 'spannend' om op bezoek te gaan bij de club waar hij vijf jaar voor heeft gespeeld. "Het was een heel speciale avond voor mij. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik was de hele dag al meer gespannen dan normaal. Mijn broers hebben mij niet van mijn stuk gebracht, die zijn op zo'n dag voor mij."

 
Eredivisie
 
AZ
 
NAC Breda
 
Mats Seuntjens
 
Wout Weghorst

>
Eredivisie
NAC Breda
1
3
AZ
Zaterdag, 17 februari 2018 om 19:45
Meer nieuws
   
10:57
10:57
'Nieuwe De Bruyne' dient zich aan in Milaan: 'Op dat niveau zit ik nog niet'
3
   
10:45
10:45
Duitsland maakt vrije val en nadert Oranje; Frankrijk nieuwe nummer één
3
   
10:35
10:35
'Cristiano Ronaldo gaat ook in de Serie A vlammen'
1
   
10:24
10:24
VIDEO - Cillessen imponeert met Barcelona en pakt Trofeu Joan Gamper
0
   
10:12
10:12
Verbazing over Boëtius: 'Ik heb me doodgelachen om die gozer'
35
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties