Gullit begrijpt Koeman vanwege 'showtjes': 'Ik zat er echt raar naar te kijken'
Maandag, 12 maart 2018 om 20:28

Ronald Koeman besloot vorige week dat hij vaker besloten gaat trainen bij Oranje en dat er ook minder persmomenten zullen zijn. Ruud Gullit begrijpt wel waarom de nieuwe bondscoach niet meer zo vaak de pers te woord wil staan. De voormalig assistent-bondscoach spreekt namelijk uit ervaring en hekelde de ‘showtjes’ van de aanwezige journalisten.

"Dat is goed gedaan. Ik heb een persconferentie bijgewoond. Dan heb je eerst de show van Bert Maalderink (NOS, red.), dan heeft Wilfred Genee (RTL 7, red.) zijn eigen show, dan komt Valentijn Driessen (De Telegraaf, red.) met zijn eigen show en dan pas begint de persconferentie", zegt Gullit, die een tijdlang fungeerde als rechterhand van Dick Advocaat, bij Rondo van Ziggo Sport.

"Ik zat er echt raar naar te kijken... Je moet gewoon een vraag stellen en dan is iemand anders aan de beurt. Iedereen doet gewoon zijn eigen dingetje en voert zijn eigen showtje op. Dat vind ik raar." Gullit begrijpt ook dat Koeman vaker besloten wil trainen: "Ik vind wel dat je besloten trainingen moet houden. Als je dingen wilt uitproberen, wil je geen pottenkijkers."

 
Meer video's
 
Nederland
 
Ruud Gullit
 
Ronald Koeman

Poll
Begrijp jij de keuzes van Ronald Koeman?
Ja
Nee
Deels
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties