Dost schittert bij Sporting en produceert tweeklapper bij moeizame zege
Maandag, 12 maart 2018 om 21:57

Sporting Portugal heeft maandagavond gewonnen van Chaves en houdt zodoende Benfica en FC Porto in zicht. De Portugese topclub had het erg lastig tegen de nummer zes van de competitie, maar zoals wel vaker dit seizoen was Bas Dost de man die de ban brak en medeverantwoordelijk was voor de drie punten door twee doelpunten te maken: 1-2.

De laatste wedstrijd van Sporting in de Portugese competitie was tegen concurrent FC Porto en ging verloren, waarna de kansen op de titel vervlogen leken. Porto verloor zondag echter verrassend van Pacos de Ferreira, waardoor Sporting weer kon inlopen op de koploper. De mannen van Jorge Jesus hadden echter veel moeite om het net te vinden.

If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... Bas Dost

Posted by voetbalzone on Monday, March 12, 2018

Het was invaller Dost die uiteindelijk het verschil maakte. De Nederlander kwam tien minuten na de rust binnen de lijnen en vijf minuten later was hij al trefzeker: Rúben Ribeiro kwam door aan de linkerflank, gaf een goede voorzet, die knap werd binnengekopt door Dost. Vlak voor tijd scoorde de Nederlander nogmaals, dit keer een intikker. Daarna kwam Chaves nog op 1-2, maar daar bleef het bij.

 
Liga NOS
 
Sporting Portugal
 
Bas Dost

Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties