<
In de wandelgangen
Arsenal gaat akkoord met bod van 56 miljoen euro
Dinsdag, 13 maart 2018 om 09:00

Na het ontslag van Mauricio Pellegrino is Marco Silva de voornaamste kandidaat om manager van Southampton te worden. De ex-coach van Watford geniet ook interesse van Benfica, maar wil liever in Engeland blijven. (Daily Mail)

Real Sociedad wil Luan komende zomer van Gremio de Porto Alegre overnemen. De Basken zullen spoedig een bod van veertien miljoen euro op de aanvaller annex Braziliaans international uitbrengen. (AS)

Arsenal is bereid om Héctor Bellerin in de zomer voor 56 miljoen euro te laten gaan. Met onder meer dat bedrag is de Londense club beter in staat om de selectie in de zomer van een nieuwe kwaliteitsimpuls te voorzien. (The Sun)

Newcastle United gaat proberen om huurling Kenedy definitief over te nemen. Chelsea vraagt achttien miljoen euro voor de buitenspeler, die een belangrijk aandeel heeft in de opmars van de ploeg van Rafael Benitez. (The People)

Manchester United heeft opnieuw interesse in Blaise Matuidi en heeft al contact gezocht met Mino Raiola. De middenvelder koos afgelopen zomer voor een overgang van Paris Saint-Germain naar Juventus. (The Sun)

Holger Badstuber staat open voor een buitenlands avontuur, het liefst bij een club die komend seizoen in de Champions League uitkomt. De verdediger, die jarenlang voor Bayern München uitkwam, heeft een aflopend contract met VfB Stuttgart. (BILD)

Poll
Héctor Bellerin is 56 miljoen euro waard
Ja
Nee, meer
Nee, minder
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties