<
In de wandelgangen
Nike wil steentje bijdragen aan transfer Neymar
Dinsdag, 13 maart 2018 om 12:00

De zaakwaarnemer van Jakub Jankto bevestigt dat Arsenal komende zomer een poging gaat wagen zijn cliënt te strikken. De middenvelder van Udinese staat ook in de belangstelling van AC Milan. (RMC)

Juventus denkt eraan om een Jack Wilshere naar Italië te halen. De middenvelder loopt komende zomer uit zijn contract bij Arsenal en zou graag een nieuw avontuur willen aangaan. (Tuttosport)

Nike is bereid om een deel van de transfer van Neymar naar Real Madrid te bekostigen. Het kledingmerk wil vervolgens een akkoord met de Spaanse topclub over shirtsponsoring bereiken. (AS)

Real Madrid heeft nog tot medio 2020 een contract met adidas, a veertig miljoen euro per seizoen. Een eerder voorstel van honderd miljoen euro per seizoen, tussen 2015 en 2024, werd door Real afgewezen. (AS)

Lukasz Teodorczyk is het doelwit geworden van AS Roma. De aanvaller van Anderlecht werd eerder gelinkt aan een transfer naar Sevilla, Torino en Everton. (Przeglad Sportowy)

Juventus heeft het vizier gericht op Marcos Acuña. De verdediger van Sporting Portugal, die tot medio 2021 vastligt, heeft een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro. (A Bola)

Poll
Denk jij dat Neymar in de nabije toekomst naar Real Madrid vertrekt?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties