Balotelli: 'Hij belde me niet, om redenen die ik nog steeds niet begrijp'
Dinsdag, 13 maart 2018 om 12:22

Mario Balotelli scoort met regelmaat bij OGC Nice, maar de spits is al jarenlang afwezig bij de nationale ploeg van Italië. De aanvaller is sinds het WK van 2014 niet meer in actie gekomen voor zijn land. Balotelli krijgt echter mogelijk weer een kans bij Italië, aangezien er met Luigi Di Biagio als interim-bondscoach, als vervanger van de vertrokken Giampiero Ventura, een nieuwe wind waait.

"Ik weet van niets", zegt Balotelli in gesprek met Tiki Taka op de vraag of hij mogelijk wordt opgeroepen voor Italië. "Maar als ik gebeld word… Ik houd van de nationale ploeg en zou gelijk terugrennen, maar zoals ik zei: ik weet van niets. Ik denk dat de enige twee bondscoaches die mij niet hebben gebeld Conte was, en hij had gelijk omdat ik niet goed speelde, en Ventura. Die deed het met redenen die ik nog steeds niet begrijp."

Meer: ‘Balotelli is op dit moment onbruikbaar, hij is 15 kilo te zwaar’ | Raiola haalt keihard uit: ‘Toont aan dat hij geen intelligentie of klasse heeft’

Balotelli heeft zowel in de Ligue 1 als de Serie A gevoetbald en volgens de spits zijn er wel enkele verschillen: "De Serie A is bijvoorbeeld meer een tactisch spel, de Franse competitie is meer fysieke kracht", aldus de aanvaller, die zegt rustiger te zijn geworden in de loop der jaren: "Het geheim is mijn thuis. Maar ik had de afgelopen jaren ook fysieke problemen die ik nu niet meer heb."

 
Meer video's
 
Italië
 
OGC Nice
 
Mario Balotelli

Poll
Verwacht jij dat Mario Balotelli in de toekomst weer veelvuldig in actie gaat komen voor Italië?
Ja
Nee
Meer nieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties